ELPOLLTV

Dis04052024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Previsions astrològiques del 19 al 25 d'abril de 2024
Divendres, 19 abril 2024 22:03

Previsions astrològiques del 19 al 25 d'abril de 2024

Publicat per  Roser Bona / AMIC
Valorar aquest article
(0 Vots)
Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Penses en una persona del teu passat sentimental i t'agradaria parlar-hi. Poses atenció a la teva dieta perquè vols perdre pes. Possible inversió compartida amb la parella.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): PER MOLTS ANYS! El Sol entra al teu signe i renoves energies i il·lusions. Si has de prendre decisions importants, no fas gaires càlculs, més aviat escoltes la teva intuïció.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Penses en el passat i en quins aprenentatges t'ha donat per no haver de repetir experiències. Voldries formar un grup o associació amb persones que sentin i pensin com tu.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Si les coses a la feina no van gaire bé, a hores d'ara ja saps amb més certesa que has de moure fitxa i cerques altres opcions. Fas gestions per rebre un crèdit o hipoteca.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Amb el Sol transitant per Casa X no pots demorar més els assumptes professionals pendents. Si treballes per algú altre, podries assolir més responsabilitats i autoritat.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Apareix el teu costat més sensible que col·labora positivament en l'anàlisi de diverses situacions. Pots deixar un deute saldat. Tens un "crush" amb algú de més edat que tu.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Entres en una nova etapa, però de moment prefereixes portar-ho en silenci. Dies de moure papers i fer algunes feixugues gestions administratives. Escapada en parella.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): S'activa el sector social amb més trobades i coneguts. Si tens una relació, un dels dos no vol deixar la solteria de moment. Tens notícies d'un antic company de feina.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Entres en una nova fase laboral. Poses el focus en la salut i si alguna cosa no va del tot bé, comences tractament. Caminar pot ajudar-te a meditar i a depurar objectius.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): El Sol transita la teva Casa V i això obre la porta a l'amor i a una millor relació amb els fills. També és una etapa força creativa i fèrtil pels artistes i escriptors.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Si ets dels que acostuma a anar per lliure, aquests dies potser hauràs de dedicar part del teu temps a assumptes familiars. Recuperes el diàleg amb un germà o germana.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Vens d'unes setmanes de patir per l'economia, però ara toca descansar. Escriure o fer llargues passejades seran una bona teràpia. Vas a un àpat o una festa amb amics.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.