ELPOLLTV

Dim14052024

Back Estàs aquí:Inici Esports Patinatge Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llagostera amb la col·laboració del Bell-Matí i la societat de Caçadors Sant Hubert han participat aquest dissabte al Let’s clean up Europe! Es tracta d’una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment a l’entorn dels municipis.
Diumenge, 12 Maig 2024 22:56

Junts + guanya les eleccions a Llagostera

Junts + amb 1.250 vots ha estat la força més votada per l’electorat llagosterenc seguida del PSC, amb 628 vots, d’ERC amb 475 i Aliança per Catalunya amb 267 vots. A Llagostera la participació s’ha situat al 53,63%, 2,84 punts superior respecte les darreres eleccions al Parlament de Catalunya del 2021.

En aquestes eleccions un total de 6.341 llagosterencs estaven cridats a les urnes. La jornada electoral s'ha desenvolupat sense incidències a l'Institut de Llagostera. Dels resultats obtinguts en aquestes eleccions sortiran els 135 diputats i diputades que representaran als ciutadans i ciutadanes al Parlament de Catalunya.

Podeu consultar el detall del resultat final aquí

Els llagosrencs Pol Càceres, Irene Miquel i Sergi Pozo són els nous guanyadors del Concurs de mundial de llançament de rabassa organitzat pel Grup Excursionista Bell-Matí. La quinzena edició del concurs s’ha disputat aquest diumenge en el transcurs de la celebració del 42è Aplec de Panedes. El concurs té 3 categories, la infantil, la femenina i la masculina. A diferència de l’any passat el bon temps ha acompanyat durant tot el dia.

Alba Garcia Comas, germana bessona de la pubilla de l'any passat, és al nova publilla de Panedes.

A Llagostera la participació és del 43,92%, a les 18h. Aquesta xifra és 0,54 punts superior respecte les eleccions del 2021. Si no hi ha cap novetat a les 20h es tancarà el col·legi electoral i començarà l'escrutini de vots.
Llagostera ha celebrat aquest dissabte la setenea edició del Festival Espurnes. Han estat 8 hores de música consecutiva i un ambient immillorable alternant entre els dos escenaris instal·lats parc de l’Estació amb les actuacions de Travis Birds, Pedro Pastor, Sergi Carbonell, Sandra Monfort, Àlex Pérez i Agnès Algueró. Un cartell de luxe que consolida el Festival després de de diversos anys marcats per la pandèmia i la pluja que van obligar desdibuixar i fins i tot suspendre, algunes edicions.
A les 13 h han votat a Llagostera un total de 1.677 persones. Amb aquestes dades la participació s’ha situat al 26,44%, 5,79 punts superior a la registrada l'any 2021 a la mateixa hora. La jornada electoral s’està desenvolupant amb normalitat a Llagostera. En alguns moments s’han format cues per poder votar.
Un total de 6.341 llagosterencs estan cridats avui a les urnes. El col·legi electoral es troba situat a les aules de l’Institut de Llagostera. Dels resultats obtinguts en aquestes eleccions sortiran els 135 diputats i diputades que representaran als ciutadans i ciutadanes al Parlament de Catalunya. El col·legi obrirà les portes a les 9 del matí fins a les 20h.
Un any més el passeig Pompeu Fabra acollirà la trobada de cotxes clàssics organitzada per Lacustària clàssics. Enguany la trobada arriba a la 13a edició. Tindrà lloc el dissabte 12 de maig a partir de les 9 del matí amb un esmorzar. A les 11.30, hi ha prevista una ruta i a la tornada es farà un cocktail i el tradicional sorteig d’obsequis.
Dijous, 09 Maig 2024 07:42

Vesprada electrònica amb DJ Xirgo

Recta final a la programació de l'Espurnes Off amb Dj Xirgo, avui a la plaça Llibertat. L'actuació serà la festa posterior a un taller de DJ que es farà a Ca La Viudi i comptarà amb servei de bar i molta música! Serà a partir de les 19h, amb accés gratuït.
Dimecres, 08 Maig 2024 22:08

Let's clean up Llagostera

Un any més Llagostera participa en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus organitzant el "Let's clean up Llagostera2 amb la col·laboració del Grup Excursionista Bell-Matí i la Societat de Caçadors Sant Hubert. L'activitat és oberta a tothom amb inscripció prèvia al 608 233020 (whatsapp) / 972831707 o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Dissabte, 11 de maig, a les 9.00h. Punt de trobada a la deixalleria municipal.
Pàgina 1 de 249